lundi 2 août 2010

(01/08/2010) Hommeles in de Club de fond de Wallonie en wat met het seizoen 2011 - Tijd om te reorganiseren.

Hommeles in de Club de fond de Wallonie en wat met het seizoen 2011 - Tijd om te reorganiseren.

Michel en Mevrouw Nadine Gillain geven na 8 jaar trouwe dienst er de brui aan.

Af en toe was het al eens moeilijk samenwerken geweest tussen Voorzitter Stoclet en zijn klasseerder Michel Gillain, die samen met zijn echtgenote de klus klaarden.

De spreekwoordelijke druppel kwam na Marseille 2010. Mr Gillain had zoals steeds zijn voorlopige rangschikking ineen gestoken maar wenste toch alvorens deze te publiceren de "stempellijsten" ("contremarken" in de volksmond) eens na te zien.
Dat was zonder voorzitter Stoclet gerekend die de lijsten in geen geval wenste over te maken en dit ZELF zou doen.
Dit schoot begrijpelijk in het verkeerde keelgat bij Mr Gillain die het als een gemis aan vertrouwen vond vanwege zijn voorzitter, 8 jaar lang hadden de heer en Mevr. Gillain deze controles uitgevoerd.
Dat Mr Stoclet onervaren is in het opstellen van voorlopige uitslagen is begrijpelijk. Die taak deed hij voor de eerste maal zelf verleden weekend. De andere organisatoren hebben lang tevergeefs gewacht op de eerste aankomsten uit Wallonië.
De voorlopige uitslagen van vorig weekend van de club de fond de Wallonie werden tot op heden nog niet doorgestuurd aan de pers .... werden alleen op eigen site geplaatst, of hoe we in een week 25 jaar achteruit boeren.
Kwatongen beweren dat alleen de rekeningen voor de maatschappijen en voor de organisatoren vetrekken uit de beveilidge kelders van Fleurus...

Is dat erg?? : Nee hoor.
Zelf onze nationale voorzitter heeft het in zijn "zelf uitgevonden" nieuwe kalender over het laten verdwijnen van die vergiftige vluchten uit de Rhônevallei, steeds vluchten die veel te lang duren, meestal met veel verliezen en sedert de laatste jaren met een onaanvaardbaar laag aantal duiven.
Werd het sportcomité hier niet buitenspel gezet door de nationale voorzitter??
Eigen mening in de pers publiceren vooraleer het sportcomité de kans had zijn eigen kalender voor te stellen!!!!!!!!! .... of is het de methode hoe men zijn eigen wil opdringt?

Moeten we niet meer naar het centrum met onze lossingsplaatsen??
05/06/2010 Montélimar : De tweede nationale fondvlucht en slecht 7.191 duiven
26/06/2010 Orange : Slechts 4.461 duiven, (afstand gemiddelde 750 km). Dezelfde dag kan nationaal amper afgesloten worden per 4 tal. De CFW zelf heeft geen voldoende duiven om zelf af te sluiten dezelfde dag. Waren nochtans zo vroeg mogelijk gelost, om 06:30 uur.

Kampioenen in het maken van eigen dubbelingen
Mogelijke dubbelingen door de CFW
National Vieux
National Equipes
Zone Est Vieux
Zone Centre Vieux
Zone Ouest Vieux
Club de Fond Wallonie Vieux
Noyau 1000 Vieux
Noyau Direct Vieux
Provincial Brabant Wallon Vieux
Provincial Hainaut Vieux
Liège-Namur-Luxembourg Vieux
Provincial Namur Vieux

Wat betreft de grote halve fond hebben enkele mindere goden uiteraard nood aan de uitslagen van de CFW. Interessante uitslagen met een groot aantal duiven reeds uitgeteld op het ogenblik van de lossing en zelf afwachten in de spreekwoordelijke zetel.

We moeten het eerlijk kunnen toegeven dat het seizoen 2010 wat betreft deelname aan nationale en internationale vluchten geen hoogvlieger is, Tulle op het einde van sezoen doet beter.

Wat scheelt er aan het grote halve fond en fondprogramma?

Wat wenst U te veranderen aan de nieuwe nationale kalender.
Hoeft die Rhônevallei nog? (één vlucht??)
Welke vluchten moeten verdwijnen en welke in de plaats?

Plaats hier gerust Uw mening.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire