lundi 16 août 2010

(16/08/2010) Steun actie “Blijf niet blind voor kanker”

Steun actie “Blijf niet blind voor kanker”

Vroeg of laat worden we er allemaal mee geconfronteerd… bij onszelf, en/of binnen onze naaste familie- en vriendenkring… met dat verschrikkelijke ‘onding’ dat in ons lichaam kan gaan woekeren, en dat men ‘kanker’ heeft genoemd.

Wetenschappelijk onderzoek heeft reeds baanbrekend werk verricht… waardoor vandaag de dag reeds velerlei soorten kankers, effectief kunnen worden bestreden en behandeld… maar daar zijn uiteraard geld en middelen voor nodig. Hiervoor worden vanuit verschillende hoeken een scala aan projecten op touw gezet. Het is de alom bekende duivenliefhebster en ‘Gouden Vleugelwinnares 2008’ mevrouw Solange De Cuyper uit Gijzenzele, die nu haar schouders onder één van deze projecten heeft gezet… namelijk het benefietproject ‘Blijf niet blind voor kanker’. Solange kwam onlangs zelf met het ‘beestje’ in aanraking… en dat heeft haar aan het denken gezet… waaruit het idee van dit ‘benefietproject’ is gegroeid, en uiteindelijk ontstaan! Dit onder mede-initiatief van Marc De Groote uit Zottegem die zelf in eigen familiekring werd geconfronteerd met personen met een ‘visuele handicap’! Vandaar…

Een eenmalige actie ten voordele van het ‘Belgisch centrum voor geleide honden’ uit Tongeren… en het ‘Audiovisueel project… Borstkanker ‘Niet in woorden maar in beelden’… ten voordele en ter ondersteuning van de borstkankerpatiënten van de ‘Borstkliniek’ O.L.V. te Aalst.
Verschillende duivenmaatschappijen en duivenliefhebbers overal ten lande hebben reeds hun medewerking toegezegd aan dit project. In de provincie Oost-Vlaanderen doen ze dit bij middel van de verkoop van ‘Steunkaarten’ aan hun leden liefhebbers, voor de prijs van 5 € per kaart. Hieraan is een heuse tombola verbonden (1° prijs: laptop, 2° prijs: LCD-scherm, 3° prijs: fiets… en tal van andere waardevolle prijzen). Dus sportvrienden liefhebbers uit Oost-Vlaanderen… voor amper 5 € steunt u dit project voor een ‘goed doel’… ons aller gezondheid! Bovendien kan u er ook nog iets waardevols mee winnen.
De trekking en slothappening (met ‘eetfestijn’) vindt plaats op zondag 3 oktober in de Salons Mantovani te Oudenaarde… waar in de namiddag ook nog 2 topduiven ter plaatse zullen verkocht worden. Tevens zal een unieke ‘on line- verkoop’ op PiPa doorgaan, waar een 20-tal topduiven via het internet zullen aangeboden worden, en waarvan de opbrengst integraal naar dit benefietproject zal gaan!

Daarom vrienden duivenliefhebbers… deze oproep:

STEUN met zijn allen dit project… dat ons allen aanbelangd, en waar we ons steentje kunnen bijdragen, in het belang van ons allen... in de strijd tegen ‘kanker’!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire