lundi 2 août 2010

(27/07/2010) Promotiehok Home Beauprez - NEWS juli 2010

Promotiehok Home Beauprez - NEWS juli 2010

We zijn ondertussen weer al 3 weken verder en “Home Beauprez” is het onderwerp van discussie geworden in het lokaal “Eerlijk duurt Langst” in Moerbeke. De discussie begint met de woorden: hoe kan dat…

U kan het al raden, de resultaten van “het rusthuis” zijn voer voor discussie. Verzorger Luc doet het met zijn groepje jonge duiven heel goed. Als we de resultaten eens goed bekijken is dit inderdaad zo. Laat me kort even opsommen:

Angerville 10-07: 18 duifjes mee en 4 per tiental, 7 prijzen per drietal, begint met de 12e prijs van 398 jonge bij een stevige kopwind

Angerville 17-07: 18 duifjes mee en 3 per tiental, 9 prijzen per drietal, begint bij de 8e prijs van 703 jonge bij een relatief gemakkelijke vlucht.

Bourges 24-07: 18 duifjes mee en 3 per tiental, 10 prijzen per drietal, begint bij de 41e prijs van 848 jonge bij een relatief harde vlucht.

We moeten eerlijk toegeven dat dit toch wel heel bevredigende resultaten zijn. Bij aankomst van Bourges waren er meerdere bezoekers aanwezig om de val van de duiven te bekijken. Onze voorzitter Pierre De Rijst was aanwezig om Luc bij te staan bij het manueel constateren en het doorbellen van de aangekomen duiven. Aangezien de duifjes nog steeds op 9 pennen staan is besloten om deze op de volgende nationale vlucht nogmaals in te zetten. De duivinnen gaan deze week opnieuw Angerville vliegen, de duivertjes mogen eens thuis blijven om hun eega op te wachten. Wij hopen dat er op de vlucht van Argenton nog een aantal bezoekers bij komen in de tuin van het rusthuis en dat Luc zo mag blijven presteren. Het is hem van harte toegewenst.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire