lundi 2 août 2010

(29/07/2010) Aanstaande maandag opnieuw een networkevent: alle best spelende liefhebbers van het moment verzamelen in Affligem

Aanstaande maandag opnieuw een networkevent: alle best spelende liefhebbers van het moment verzamelen in Affligem

Doordat we vorige maand een gigantische barbecue georganiseerd hebben op de ‘heilige grond’ van Kapelle Op Den Bos, hebben we de voorbije maand geen networkevent kunnen organiseren. Maar aanstaande maandagavond brengen we hier verandering in.

We brengen zowat alle best spelende liefhebbers van het Belgische ‘schouwtoneel’ bij elkaar. Top naast kleine liefhebbers ... Da’s tenslotte duivensport. Groot naast klein, bekend naast onbekend ... Aanstaande maandag trommelen ze allemaal opnieuw bij elkaar. Restaurant ‘De Loanton’ wordt opnieuw volledig afgehuurd voor het beste wat België te bieden. U kan ook aanwezig zijn ... Om te leren, om te discussiëren, of om gewoon een ‘gezellig samenzijn’ te creëren... Duivensport op zijn mooist.

Opnieuw staan de teams achter Het Duivenblad en PiPa garant voor een avond vol leerrijke dingen. Neem contact op met een van beide redacties per email op hetduivenblad@telenet.be Of per telefoon via 052/300.007 of via 0472/71.77.28. Inschrijven is een must! De prijs? Voor 20 EUR krijgt u een hoofdschotel aangeboden met daar aansluitend een tasje koffie. Wij verwachten u in het unieke kader van Salons Loanton te Affligem.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire